Kurs: Sekte i sektno delovanje

Sekte su veliki problem jer praktično da ne postoji zakon koji bi se bavio ovom problematikom a zakon o crkvama i verskim zajednicama ne prepoznaje sekte. Iako kod ljudi postoji verovanje da žrtve sekti mogu da budu isključivo labilne osobe, u praksi se to pokazalo kao pogrešno. Danas svako može da postane žrtva sekte! Baš iz tog razloga Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA odlučio je da napravi ovakav kurs i da polaznike upozna sa ovom opasnom problematikom.

Kurs je namenjen svima koji žele da se upoznaju sa osnovama sektnog delovanja i da nauče nešto o nekim opasnim sektama koje su aktivne i na našim prostorima. Polaznici kursa naučiće da prepoznaju sektno delovanje i biće u mogućnosti da se suprostave tome na pravi način. Moći će da zaštite sebe i druge.

Kurs je online, i kao takav ima velike prednosti. Možete iz svog doma da učite i da na kraju polažete test. Po završetku kursa, i po položenom testu, dobijate sertifikat.

Kurs počinje 24.02.2019. godine, dok su prijave za kurs otvorene do 21.02.2019. godine. Prijavu možete izvršiti slanjem mejla na mejl kursevidba@gmail.com ili popunjavam formulara OVDE.

Cena kursa iznosi 1.800 dinara, dok je cena za članove DBA, CTO, IPO, SPIPS, SUKP i SOŽ 1.100 dinara.